English
Magyar

Szerelés

A szerelés a társaságunknál a szerelő ipari tevékenység teljes körű munkáinak végzését jelenti. Ebben az esetben társaságunk szakcégként jelenik meg, ahol az építendő létesítményhez kapcsolódó összes szerelőipari munkát, tevékenységet elvégzi, olyan formában, hogy az épület szerkezetet a generál kivitelező már elkészítette ill. a hátra lévő szakipari munkákat is elvégzi.

A rendelkezésre álló kiviteli tervek alapján ajánlatot ad a megrendelőnek. A kiviteli szerződés alapján elvégzi a teljes körű szerelőipari munkákat. A beüzemelést ill. a próbaüzemet követően a létesítményt műszaki átadás keretében átadja a megrendelőnek.

Épületgépészeti munkák:

Épületvillamossági munkák:

A szerelő ipari tevékenységünk nem csak a klasszikus épületgépészeti tevékenységekre terjed ki, hanem a technológiai szerelési munkákra is.

A kivitelezési munkákhoz tudjuk biztosítani az előírások szerinti gépész és villamos felelős műszaki vezetői szakembereket, hogy a létesítmények határidőre , jó minőségben készüljenek el, költséghatékonyan a megrendelő megelégedésére.

Más jellegű kivitelezési munkákhoz műszaki ellenőröket tudunk biztosítani gépész és villamos szakterületekre, hogy a beruházó igényeit maximálisan érvényesíteni tudja és a létre jövő létesítmény szerelése, telepítése minden igényt kielégítsen a megrendelő számára.