English
Magyar

Műszaki tervezés

A kivitelezési, szerelési és géptelepítési munkák elvégzéséhez mindig szükség van valamilyen jellegű műszaki tervezői tevékenységre. A projektek először "fejben", utána "papíron" születnek meg és csak azt követően kezdődhet el a megvalósítás.

A tervezésnek különféle fázisai vannak.

Először a feladat meghatározása történik. Utána az adatok gyűjtése, majd a helyszíni felmérés és egyeztetések az érintettekkel. Amikor ezek megtörténtek akkor kezdődhet a tervezési munka.

A műszaki tervezés a megépítendő rendszerek elvi működési felépítésének meghatározásával kezdődik és utána következik a részletek kidolgozása, méretezése, megtervezése.

A terveknek több féle típusát ismerjük:

A terveket a tervező papíros nyomtatott formában ill. elektronikusan készíti el és a megfelelő példány számban adja át a megrendelő részére.

A kivitelezés során a tervező a szükséges alkalommal biztosítja "tervezői művezetést", hogy a munkálatok akadály mentesen haladjanak.

Társaságunk az alábbi szakterületekre tud műszaki terveket készíteni:

Épületgépészeti munkák:

Villamossági munkák:

Technológiai szerelési munkák:

A megfelelő, jó minőségű végeredményhez feltétlenül szükséges, hogy a tervezés időszakában a legnagyobb körültekintéssel járjunk el és minden körülményt figyelembe véve készítsük el a műszaki terveket. Ez biztosítja megrendelőt arról, hogy az elképzelései maradéktalanul megvalósulhatnak és pénzügyi befektetése megtérül.