English
Magyar

Létesítmény üzemeltetés

A létesítmény üzemeltetés társaságunk tevékenységében az ipari, kommunális, oktatási, kereskedelmi és egyéb jellegű létesítmények teljes körű üzemeltetését jelenti.

Az üzemeltetés a műszaki területen a gépészeti, villamos, automatika ill. az építészeti tevékenységeket jelenti, ami magában foglalja rendszerek napi üzemeltetési, javítási és tervezett karbantartási feladatait.

Ezeket a tevékenységeket a megrendelő igényei szerint egy vagy több műszakos munkarendben a helyszínen tartózkodó szakemberekkel végezzük el. Ezek a szakemberek gépészeti szerelők (víz, gáz, fűtés szerelők), villanyszerelők, műszerészek vagy az igények szerinti szakemberek. Amennyiben nem indokolt az állandó jelenlét, akkor szerviz jellegű tevékenységet biztosítunk a megrendelőink számára, ahol telefonos vagy e-mailes hiba bejelentés alapján történik a helyszíni kiszállás és az igényelt munka elvégzése.

Munkaidőn túl minden nap készenlétet biztosítunk megrendelőink számára, hogy az év minden napján 24 órában el lehessen bennünket érni és a létesítmények műszaki üzemletetését probléma mentesen, optimális üzemviteli paraméterekkel tudjuk biztosítani.

Törekszünk arra, hogy a létesítmények műszaki üzemeltetésénél a költségeket racionalizáljuk. Az energia fogyasztást megvizsgáljuk, felmérjük. Javaslatokat teszünk a felhasználás csökkentésére, a műszaki megoldásokat kidolgozzuk és részt veszünk a megvalósítási ill. kivitelezési munkákban.

A tervszerű megelőző karbantartásokkal a műszaki rendszerek minőségét, működő képességét hosszú távon tudjuk biztosítani. Elkerülhetőek a hirtelen meghibásodások, üzemzavarok és termelés kiesések.

A javítások és karbantartások során igyekszünk hatékonyan dolgozni, minőségi anyagokat használni. Ilyen módon biztosítjuk az alacsony költségek és a rendszerek biztonságát.

Az üzemeltetési tevékenységek végzésére minőség irányítási rendszert vezettünk be, amellyel folyamatosan, magas szinten tudjuk megrendelőink igényeit kielégíteni.

A műszaki üzemeltetés az alábbi szakmai területekből tevődik össze:

Az épület szerkezetek, falazatok, nyílás zárók, burkolatok javítását, karbantartását szakemberekkel szükség szerint elvégeztetjük, hogy a létesítmények állagát megóvjuk, minőségét biztosítsuk.

A műszaki üzemeltetésen túl a létesítményeken az alábbi tevékenységek végzését is vállaljuk, hogy megrendelőinknek komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani: