English
Magyar

Kivitelezés

A kivitelezés a társaságunknál az építőipari tevékenység teljes körű munkáinak végzését jelenti. Ebben az esetben társaságunk generál kivitelezőként jelenik meg, ahol az építendő létesítményhez kapcsolódó összes munkát, tevékenységet elvégzi.

A rendelkezésre álló kiviteli tervek alapján ajánlatot ad a megrendelőnek. A kiviteli szerződés alapján elvégzi a teljes körű kivitelezési munkákat. A beüzemelést ill. a próbaüzemet követően a létesítményt műszaki átadás keretében átadja a megrendelőnek.

Az építőmesteri munkáknál az alábbi szakmai területek munkáit végezzük:

Épületgépészeti munkák:

Épületvillamossági munkák:

A kivitelezési munkákhoz tudjuk biztosítani az előírások szerinti építész, gépész és villamos felelős műszaki vezetői szakembereket, hogy a létesítmények határidőre , jó minőségben készüljenek el, költséghatékonyan a megrendelő megelégedésére.

Más jellegű kivitelezési munkákhoz műszaki ellenőröket tudunk biztosítani építész, gépész és villamos szakterületekre, hogy a beruházó igényeit maximálisan érvényesíteni tudja és a létre jövő létesítmény szerelése, telepítése minden igényt kielégítsen a megrendelő számára.