English
Magyar

Géptelepítés

A géptelepítés a társaságunknál a technológiai berendezések telepítésének teljes körű munkáinak végzését jelenti. Ebben az esetben társaságunk szakcégként jelenik meg, ahol a technológiai berendezések telepítéséhez kapcsolódó összes szerelőipari munkát, tevékenységet elvégzi, olyan formában, hogy a munka területet ill. az energia ellátó rendszerek hátterét a megrendelő biztosítja.

A rendelkezésre álló szerelési tervek alapján ajánlatot ad a megrendelőnek. A kiviteli szerződés alapján elvégzi a teljes körű telepítési munkákat. A beüzemelést ill. a próbaüzemet követően a rendszert műszaki átadás keretében átadja a megrendelőnek.

Gépészeti munkák:

Villamossági munkák:

A géptelepítések során társaságunk az alábbi technológiai szerelési munkákat is elvégzi:

A szerelési munkákhoz tudjuk biztosítani az előírások szerinti gépész és villamos felelős műszaki vezetői szakembereket, hogy a létesítmények határidőre , jó minőségben készüljenek el, költséghatékonyan a megrendelő megelégedésére.

Más jellegű szerelési munkákhoz műszaki ellenőröket tudunk biztosítani gépész és villamos szakterületekre, hogy a beruházó igényeit maximálisan érvényesíteni tudja és a létre jövő létesítmény szerelése, telepítése minden igényt kielégítsen a megrendelő számára.