English
Magyar

Projekt leírása

Projekt neve: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Kabinet FM Kft.-nél

Kedvezményezett neve: Kabinet FM Kft.

Kedvezményezett elérhetősége: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 163-165.

Irányító hatóság neve és elérhetősége: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Telefon: +36 40 638 638
www.nfu.hu

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1139 Budapest, Váci út 83.
Telefon: +36 40 200 617
www.magzrt.hu

A projekt célja, hogy a Kabinet FM Kft. fokozza versenyképességét, és ezáltal növelje nyereségét. A projekt rövid távú, konkrét célkitűzése, hogy a cégnél egy integrált vállalatirányítási rendszert vezessenek be 7 új modullal, és egy P@rtner.Dokument dokumentum menedzsment rendszer is bevezetésre kerül - mindezek a megkövetelt hardver- és szoftverelemek beszerzésével és beüzemelésével együtt -, amivel elérhető a hatékonyság növelése, és ami a cég belső ügyviteli folyamatainak hosszú távra jó alapot, átláthatóságot, továbbfejlesztési lehetőséget biztosít.

A projekt keretében az integrált vállalatirányítási rendszer Pénzügy/számvitel (főkönyv), kontrolling; Ellátási lánc menedzsment, készletgazdálkodás, logisztika; Áruforgalom, beszerzés, értékesítés; Ügyfélkapcsolat kezelés (CRM); Termelési/Szolgáltatási/Kereskedelmi folyamatok támogatása; Karbantartás, szolgáltatás menedzsment; Projektmenedzsment moduljai kerülnek bevezetésre. A Pannon Szoftver Stúdió Bt. teljes körűen vállalja a rendszerek bevezetését, biztosítja a szükséges szoftvereket, hardvereket, illetve a bevezetéshez szükséges tanácsadási tevékenységet is ellátja. E cég végzi a BPR-t, azaz a cég folyamatainak a bevezetendő rendszereknek megfelelő újraszervezését, és a két rendszer integrációját.

A projekt sikeres megvalósítása racionalizálni fogja a Kabinet FM Kft. vállalatirányításhoz kapcsolódó folyamatait. Ezzel jelentős költségmegtakarítást, valamint árbevétel növekedést érhet el a vállalkozás, amely hosszútávon egyértelműen javítja hatékonyságát. A rendszer képessé teszi a céget további fejlesztések megvalósítására. Ezzel egyidejűleg hozzá kívánunk járulni az elektronikus üzleti megoldások elterjedéséhez és ezáltal ügyfeleink versenyképességének növeléséhez.

Adobe Acrobat logo Projekt befejezés űrlap