English
Magyar

Cégbemutató

A Kabinet 3000 Szolgáltató Kft-t 1999-ben alapítottuk. Cégünk nevét 2007-ben székhelyváltoztatást követően Kabinet FM Létesítményüzemeltető, Kivitelező és Kereskedelmi Kft-re módosítottunk. Cégünk tevékenysége kezdetben tervezésre, projekt menedzselésre terjed ki, 2001-ben azonban az NI Hungary Kft (Debrecen) épületének üzemeltetésével új irányt vett működésünk. Előtérbe került a műszaki üzemeltetés, épületgépészeti, elektromos és technológiai kivitelezés. A tevékenységi kör bővülésével növekedett a megrendelőink, munkatársaink száma, illetve gyarapodott cégünk árbevétele. A piaci igények változásaihoz igazodva, illetve a cég több lábon állása érdekében egyre nagyobb hangsúlyt kapott az üzemeltetés mellet a kivitelezés, melyet szeretnénk tovább erősíteni, a műszaki üzemeltetés jelenlegi színvonalának megtartása mellett. Az utóbbi években tevékenységünket a villamos elosztók gyártásával illetve a légcsatorna rendszerek tisztításával egészítettük ki, amely jól illeszkedik szakmai területeinkhez.

A Kabinet FM Kft. célja:


Cégünk jelszavai: szakértelem és megbízhatóság.

Szakértelem, melyet jól képzett munkavállalóink, az ő folyamatos képzésük és megfelelően kiválasztott alvállalkozók hálózata biztosít.

Megbízhatóság, melyet a határidők pontos betartása, korrekt árképzés és a vevőközpontú szemléletünk biztosít.

Munkánkat, tevékenységünket igyekszünk a megrendelőink kérései szerint alakítani. Rugalmasan kezeljük a változó igényeket, melyet mi sem bizonyít jobban, mint referencia és ajánló leveleink valamint több éves partneri kapcsolataink.

Cégünk rugalmasságát bizonyítja, hogy nemcsak székhelyünk közelében, hanem akár az ország bármely pontján is működőképes részleget tudunk fenntartani (Jabil Global Service - Szombathely, Bridgestone Tatabánya Kft, kazánház - Környe, MNB kazánüzemeltetés - Budapest).

Mi tudásunk és munkák legjavát adjuk ahhoz, hogy megrendelőink számára színvonalas és hatékony szolgáltatást nyújtsunk, terméket biztosítsunk, valamint az általunk üzemeltetett létesítmények állapota és gazdaságossága hosszútávon fenntartható legyen.


Cégünk vállalatirányítási rendszeréről:

Minőség-, környezeti- és munkabiztonsági politikánk:

A KABINET FM KFT. –jogelődjeivel- 1999–től végzi tevékenységét a létesítmények üzemeltetése, épületgépészeti, villamos és technológiai rendszereinek karbantartása, ill. kivitelezése területén. Megalapításától folyamatosan törekszik a megrendelők igényeinek magas színvonalú kielégítésére, piaci jó hírnevének kialakítására, erősítésére a térségben, ill. országosan, a vállalkozás eredményességének, hatékonyságának javításával egyidejűleg. Célja továbbá tevékenységének, működésének környezeti hatásait, munkabiztonsági kockázatait kézben tartani és folyamatosan csökkenteni, valamint megelőzni minden környezetszennyezést és munkahelyi balesetet. Ezen célok eléréséhez a tulajdonosok és a vezetés a személyi és tárgyi feltételeket biztosítják.

Mindezek eléréséhez a vezetés az alábbiakra kötelezi el magát:

A vezetés elkötelezett a megfogalmazottak iránt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen elhatározásokat együttműködésükkel a munkatársak, valamint a beszállítók/alvállalkozók is támogassák a közös cél: a megrendelői elégedettség elérése, a „fenntartható fejlődés” és a biztonságos munkavégzés érdekében.


Debrecen, 2018. 04. 02.


Tanúsítványunk:

Cégünk ISO tanúsítványa, ami a QUALI-CERT Kft. auditációjában készült 2018 júniusában.
     ( Érvényes: 2021. május 31-ig )

Kabinet-FM ISO tanúsítványa

Létszám adatok

Árbevétel adatok